Aktiv, jag lovar

Jag är alldeles för trött för att säga något vettigt. Vi har varit på resande fot i en evighet känns det som. I dag var vi i Hedekas och hälsade på med en sväng förbi Torp. Där har åkts traktor, plockats svamp och fikats. Nyss hemkomna med en son mindre (som sover hos mormor) är vi så trötta att vi knappt kan stå. Mitt i denna trötthet kom fiskbilen förbi. Inte lägligt vill jag säga.
 
I går var vi med Danilla i Nolhaga. Sen åkte vi vidare till Vara och hängde där halva dagen. Peter fick bytt vattenlåset så nu behöver inga avlopp fixas på ett tag, förhoppningsvis.
 
Tror ni jag är sugen på att åka till Karlskrona på lördag? Marinens dag. Peter försöker locka med båtar men jag känner att jag gärna är hemma och fixar klart saker och ting. Ja just det; altangolvet är äntligen färdigtvättat. Nu ska det bara slipas, skuras och oljas in. Och skollamporna är fixade med så nu har Karl ljus i sitt rum igen. Peter köpte dessutom grön färg häromdagen (till lekstugan egentligen) så Karls säng ska få lite ny färg. Kanske kan jag ordna med sånt i helgen. Ett av barnen (troligtvis Tyko) ska med till Vara så man får kanske faktiskt något gjort.

Kommentarer

Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...