Hemliga rum

Om man inte har något för sig och är intresserad av statshemligheter/historia/politik/kungligheter tycker jag att man ska kolla in Hemliga rum i dag. Statens fastighetsverk öppnar vart fjärde år upp ett antal rum som normalt är stängda för allmänheten. Och nog finns det hemliga rum i din närhet - just de som öppnas i dag finns från Boden till Landskrona.

I Västra Götaland är det Oscar II fort och Fars hatt som är närmast oss. Tyvärr måste en del av oss (jag) jobba. De har öppet 11-16 och då är frågan om man hinner till Fars hatt efter jobbet. Oscar II fort var vi ju i för ett par år sedan så det lockar inte lika mycket. (Om någon sett De drabbade så är det bland annat hos Oscar de spelat in serien.)

Kommentarer
Postat av: Agnes, gravid V. 40

Svar angående tävling: titta under texten "Lägg i varukorgen så finns det en ganska tydlig facebook gilla knapp där, tryck på den :) Annars är inte din lott giltig :)



Länk till varan du ville ha:

http://www.erikasgarderob.se/se/produkter/smycken-accessoarer-halsband-ringar-orhangen/vintagestil/halsband-vintage-kamera-rod.html

2012-05-26 @ 22:25:38
URL: http://aggehh.blogg.se/




Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...