Möblera om

Strax innan jul, sålde jag mina gamla möbler. Alltså inga sunkiga, fula möbler utan såna där fina retromöbler. Jag hade egentligen ingen vettig plats för dem och de var ganska opraktiska. De passade helt enkelt inte. Så för att göra någon annan gladare, sålde jag dem till Felix på Easy Living. Han kom med sin skåpbil, lastade in och vi var alla nöjda och glada. Smidigare kan det inte bli. 
 
Lite i efterhand kan jag sakna dem, möblerna. De hade en plats hos min mormor. Så jag är glad att jag valde att behålla saker som jag var lite tveksam om. Som fåtöljen med de flätade banden. Jag vet att jag hade ångrat mig. Nu kan jag sätta mig i den och vara nöjd över att ha ordentligt med golvyta i allrummet. Skollamporna ska upp i taket i stället för lysrörsarmaturerna bara. Så kanske det blir mer än bara ett förrådsutrymme i väntan på ombyggnad.
 
För den som gillar retromöbler, rekommenderar jag en tur till Easy Living. Jag har inte varit där själv men jag har dregglat över många saker som läggs upp på instagramkontot.
 

Kommentarer

Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...