Delikat hundmat

Kitschigare än kitsch! Ja, det kan man lugnt kalla det. Doggylicious är ett Sex ande the city utan Carrie. För min del är det dock alldeles för få kattsaker. Men man kan väl njuta ändå? Det riktigt skojiga kommer från Haute Diggity Dog, ett företag som givetvis finns i Las Vegas, staden av kitsch. ;) På deras hemsida finns ännu fler saker att titta på. Tur att jag inte har hund...

Hos Doggylicious har de även en massa fina saker till hundens eller kattens eget kalas. Ballonger, tårtmix, kakform, inbjudningskort med mera. Och en partyklubb. Anmäl din hund eller katt! Och blir det kalas hoppas jag att vi är bjudna.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Framsteg

I dag är jag så stolt, så stolt! Karl tog för en liten stund sen sina första steg. Han har ju försökt i några dagar och tagit ett stapplande steg framåt och sen ramlat men i dag tog han flera utan problem. Sen fick han äta hur många majskrokar han ville. Nåja, nästan...

I väntan på Godot

Eller i alla fall att en pool ska fyllas med vatten. Mycket mer orkar man inte göra i hettan. Inte ens i skuggan är det svalt. Det går kanske att känna en bris om man ställer sig mitt på gräsmattan men då bränner det både uppifrån och nerifrån; solen och gräset är nog lika heta.

I går var vi med andra ord på shoppingtur. En målarspruta köpte jag med. Så nu ska det sprutas. Överallt. Bort med allt furu. Inga fler mörka dörrar, inga fler fula lister. Och utemöblerna ska målas med. Men först skrapas. Och det orkar man ju aldrig i värmen. Så de står där de står. Först var tanken att de skulle torka efter regnet. Sen hände inte mer.

Nu är det i alla fall bara en vecka kvar som Peter jobbar. Sen ledighet. Då borde man väl få ordning på hemmet. Lagom till att man själv ska börja jobba förmodligen. Fast det ser jag mest fram emot. Att ha gått hemma ett år har gjort mig aningen rastlös.

Söker nytt hem

Jag har lyckats igen. Hittat en katt alltså. Jag ska nog inte ha tillgång till internet egentligen. Men visst är han söt? Jag tror allt att han skulle komma bra överens med de övriga klanmedlemmarna.En av Olles första bebisar. Info finns på http://www.soundrx.nu/Läs även andra bloggares åsikter om ,

Tillbaks

Äntligen! Uppkopplad och redo! Flytten gick bra, telefon fick vi några dagar efter men bredband... Tre till fem veckor kunde jag leva med. Tills det hade gått fem veckor och vi läste pappret igen. Nä, tre till fem veckor efter flyttdagen! Och det var tidigast denna veckan mao. Utan kontakt med mänsklighet på evigheter känns det som.

Allmän uppdatering således: Karl sover fint på eget rum, jag sover fint hela nätterna, Peter är ambitiös och cyklar två km till tåget och åker på så sätt till jobbet (istället för att ta bilen). Peter har för övrigt en vecka kvar att jobba, sen ska han vara pappaledig. Och jag börjar jobba första september igen.  Och vilken dag som helst får vi ordning på hemmet, jag lovar.