Middagen

Precis när jag tycker att potatisgratäng och quorn är lagom nyårigt bräcker Camilla mig med sin trerätters. Jag får väl ta en glasspinne till efterrätt.

Boom!

Lugnet som jag planerade in innefattade tydligen även GP:s fyrverkeri. Så nu ska vi stressa iväg och hoppas att vi hittar en p-plats inte alltför långt ifrån.

Nyår

I dag ska jag göra så lite som möjligt. Eller; jag ska städa. Ordentligt. Just nu har jag möblerat om Karls rum och håller på att sortera vilka leksaker som ska vara var. Det är lite mycket av den varan just nu känner jag.

Något speciellt nyårsfirande blir det väl inte heller. Nån film och popcorn bara. Lagom ambitiöst.

Let it snow, let it snow

Precis när man trodde att snön var på väg bort bestämde det sig för att snöa ännu mer. Och vi som tänkt åka och hälsa på min farfar i dag. Det blir ju inget av. Vi får nöja oss med att göra snögubbar. Jag har ju lovat Karl det i flera dagar men antingen har vi kommit hem sent eller så har det börjat regna. Men i dag verkar det vara perfekt snö. Peter ska ju ändå leka ventilationsgubbe. Den som inte har nån egen snö eller egen trädgård att bygga i är välkommen hit för snögubbar, iglos och snölyktor.

Dagens ord

Peter har lite märklig humor. Jag frågade om han visste vad en björnfitta var. Det gick inte att prata med honom på ett par minuter då han var upptagen med att vika sig av skratt. Jag tror han vill ha en björnfitta.

Uppdatering

Jag vet. Det har varit lite tyst. Men jag har haft så mycket att göra. Jag har jobbat varenda dag sen i måndags. Och ska jobba i tre dagar till. På julafton kommer jag att vara helt slut.

Det har i alla fall varit glögg/filmkväll förra helgen med Danilla och Immortel (ad vitam) var jag ensam om att tycka om.

I går tog min mor hand om Karl så jag och Peter passade på att gå på bio. Luftslottet som sprängdes. Första filmen i Millenium-trilogin är dock bäst. Men den här funkade bra den med. Fast jag föredrar nog att se film hemma i soffan. Bio är för pöbeln.