Överarbetad?

Nu börjar det kännas att man jobbat sju dagar i streck. Man går runt och känner sig bakfull. Och nästa lediga dag är inte förrän på lördag. Och då ska man stressa med bröllop. Fast jag ska se om jag inte kan ta ledigt på torsdag. Jag har trots allt ett par dagar innestående.

I dag var en av mina bästa vänner på besök på jobbet. Och minsann om jag inte fick med mig en liten leksak hem. :)

Äntligen

Nu är sista lagret färg på de sista taklisterna! Så nån dag i veckan kommer de upp. Och då ska de spacklas i kanter och sen målas. Efter det kan jag faktiskt städa ordentligt i syrummet och sätta upp lite tavlor. För det måste ju vara fint där när jag ska sy om min klänning inför bröllopet på lördag.

Mitt liv enligt Bif Naked

Använd enbart låttitlar av EN artist för att svara stiligt på dessa frågor. Skicka vidare till 15 personer du gillar, eller kanske framför allt personer du tror skulle vara peppade på att göra en egen sån här note, och inkludera mig. Upprepa inte en låttitel. Det är lurigare än du tror! Posta igen som "Mitt liv enligt (artistnamn)".

Är du kvinna eller man? Only the Girl

Beskriv dig själv: Never Alone

Vad tycker du om dig själv? Succulent

Beskriv var du bor för tillfället: Welcome to the End

Om du kunde åka någonstans, vart skulle du åka? Amazon Motel

Favoritfärdmedel: My Bike

Din bästa vän är: Spaceman

Din favoritfärg är: Red Flag

Hur är vädret? October Song

Favorittid på dagen: Dawn

Om ditt liv var en tv-serie vad skulle den då heta? Funeral of a Good Girl

Vad är livet för dig? The Question Song

Det bästa rådet du kan ge? You Are the Master

Om du fick byta namn, vad skulle du heta då? Sophia

Favoritmat: The Peacock Song

Dagens tanke: Any Day Now

Hur skulle du vilja dö? Lucky

Din själs nuvarande tillstånd: Violence

Felen du kan leva med: Moment of Weakness

Ditt motto: I Love Myself Today

Monterbart

Nu har Karl visat att det inte är några problem med att sova i vanlig säng. Så i dag monterade vi (läs jag och Karl) isär spjälsängen. Vi har haft den kvar ifall han skulle fått ett återfall och vägrat ligga i den nya sängen. Fattas bara att han skulle få återfall nu när väl spjälsängen är borta...

Söndagsgöra eller icke göra

Det kom inte hem nån Peter i natt. Således blir det inte heller nån promenad i Slottskogen i dag. För inte orkar man sätta sig på bussen med barn och vagn. Och ska jag vara helt ärlig har jag nog alldeles för ont i kroppen för en promenad ändå.

Ledig lördag

Det har varit en intensiv dag men ändå inte. I morse åkte en stressad Peter till slut i väg på svensexan och jag och Karl började morgonen med grötfrukost, fruktstund och chill. Strax innan tolv kom Camilla hit. Hon var lite nyfiken på ett område här i närheten där Daniel inte vågade köra in så vi tog barnvagn och begav oss. Det resulterade i en promenad på nästan fyra timmar och att Camilla hittade ett hus. Alltså ett riktigt hus och inte bara de där små sommarstugorna hon gillar. Fast ett par såna hittade hon med. Givetvis.

Hemma igen blev det sovstund för Karl och vilostund för de vuxna. Sen åt vi laxkorv och pannacotta. För en dryg timme sen om Daniel och hämtade hem henne igen. Och nu ligger Karl i sin säng för natten. Jag funderar på att poppa corn och se film eller lägga mig i ett bad. Eller bara sova. Fast samtidigt känns det som man borde ta vara på tiden.

Fredagsmys

Nu står Peter och förbereder för fullt för morgondagen. Karl sover sött. Jag steker middag. Förhoppningsvis blir det sovmorgon i morgon.

Jag är fri för lek hela helgen för övrigt. Och lediga dagen nästa vecka infaller på måndag så det blir långhelg för min del. Lycka.

Gårdagens rubriker

I går var vi äntligen på vår "studentmiddag". Alltså; Krister (chefen) lovade oss en middag om vi sålde ett visst antal studentskyltar i våras. Och det gjorde vi, med råge. Så efter semestrar och oense om vad för middag det skulle bli (Fiskekrogen, Räkan och skaldjurskryss ratades av olika skäl) bokades det bord för fem på La sombrita, en spansk liten restaurang i Linné.

När det är spanskt man ska äta måste man gå hela vägen anser jag. Så det blev tapas som vi delade på alla fyra (Maria ville inte vara med och dela då hon inte är så förtjust i räkor). Sen delade jag och Jonathan på en paella. Jag minns det som mycket godare men det kan vara minnet som sviker med. Till detta delade jag och Maria på en kanna sangria. Efterrätten blev spansk creme karamell.

Det konstaterades i sällskapet att flera skulle gå dit och äta igen. Jag med, mest för deras tapas. Och efterrätten. Och förmodligen äta svärdfisk nästa gång.

Snäll Peter kom och hämtade mig i stan vid halv elva och väl hemma somnade jag gott.

Bildligt talat

Så där! Nu har jag framkallat och satt in bilder till och med januari 2009. Bara ett par tusen bilder kvar.

Nyhetsbrev

För den som av någon outgrundlig anledning inte får Prickig katts nyhetsbrev citerar jag det senaste här:

Hej alla underbara människor!!!
Solen skiner idag och vädret är underbaaart - det vill vi fira genom att ge dig möjligheten att utöka din höstgarderob!!!
Kika runt på www.prickigkatt.se och välj det du önskar dig i vår webbshop till ett värde av 1.500kr.
Skriv ner vad det är, din storlek och adress och skicka din önskelista till oss genom att besvara detta mail (epost: nyhetsbrev@prickigkatt.se)
Senast fredag 18 sep vill vi ha din önskelista.
Vi drar sedan en vinnare som får sina önskningar skickad till sig.
Vinnaren presenteras måndag 21 sep på Prickig Katt bloggen.
Vi vill gärna att du hjälper oss genom att svara på:
1: Hur du upplever webbshoppen idag?
2: Om du tycker webbshoppen är enkel att använda eller om det är något du saknar?
3: Är det några varor eller märken du saknar hos oss?
Tipsa gärna dina vänner genom att vidarebefodra mailet så även dom kan vinna sin önskelista.
Lycka till och kör så det ryker.
/ Kram Boudoiren
---------------------------------------
Prickig Katt, 031-13 33 50
Vallgatan 3
411 16 Göteborg
---------------------------------------

Vad önskade du dig?

Önskelista

Snart är det dags för födelsedag för min del. Och jag har hittat följande som jag önskar mig:

  • How to Cheat in Photoshop CS3: The Art of Creating Photorealistic Montages av Steve Caplin
  • Art Direction Explained, At Last! av Steven Heller och Veronique Vienne
Som tack tänkte jag baka dessa.

Kattutställning

Nån som vill följa med på Göteborgs konstmuseum? De har kattutställning. Och snart är det dags för Kulturnatta. Den 9 oktober för att vara exakt.

Snart smal och vacker

I natt vaknade vi av en liten kille som var ledsen och kröp upp i vår säng. Så man sov riktigt obekvämt mao. Det var smdigare när han var mindre. Och i morse valde han att vakna vid sex-tiden. Vid sju tröttnade jag på att ligga och trängas med en vildsint tvååring så jag gick ner och körde ett yogapass. För jag har gett mig f*n på att träna minst en gång i veckan. Och denna veckan har det blivit ett yogapass i onsdags, 12 km cykling i torsdags och ett yogapass i dag. Så jag har kompenserat för förra helgens onyttigheter. I morgon blir det slappdag dock. Först till mor och lämna av Karl och sen in till stan och åka Paddan. Sen blir det nog middag och slöande hemma.

I dag är för övrigt sista dagen på 99 öres-kampanjen för framkallning av bilder på jobbet. Sen blir det lite lugnare. Och jag har lagt över bilder från juni-september 2008 på ett usbminne och ska förhoppningsvis framkalla dem i dag. Och ni kan väl gå in och titta lite på hemsidan i alla fall; jag har lagt ner så mycket tid och utan uppskattning. ;) Målet är att jag ska lägga in en kameramodell om dagen i alla fall. Om man hinner mellan canvaskampanjer, inventering och höstmarknadsplanering.

Kläderna gör mannen

Som om det inte vore nog med att tuttarna fått nya kläder; i dag fick jag min klänning från Hongkong. Och jag är mycket nöjd. Kanske att den byter ut den förra klänningen till och med.

Det blommar

Jag måste bara visa min ynkliga orkidé som inte är så ynklig längre.

Hosta bilder gratis på Forumbilder.se

Underbart

Vågar man tala om att man köpt underkläder som kostar 400 spänn stycket? Tja, snygg är jag i vilket fall. Och för en gångs skull sitter tuttarna där man vill.

Efteråt

Hemma från yogan. Trött. Riktigt trött. Nu sova. I morgon bankmöte. Borde förbereda mig lite inför det egentligen. Men vem orkar?

Dagens bloggtipshttp://learnsomethingeveryday.co.uk/

Händelser

I dag: yoga 19:00
I morgon: bankmöte 10:30 och föräldramöte 18:30
3 oktober: bröllop
8–11 oktober: fotoutställning Gallerian Nordstan

Lagom avancerade saker mao.

Duktig pojk

I lördags kom grinden upp i trappan. Således bäddades det i Karls nya säng (den utan spjälor) och han nattades i den. Han vaknade vid nåt tillfälle och kom gråtandes ut på hallen men efter att jag nattat honom igen sov han hela natten.

Enda nackdelen är att han nu kommer in till oss tidigare än önskat på mornarna. ;)

Yoga

Jag tror att jag har hittat vad jag vill göra nu. Kundaliniyoga. Hatha kände jag inte riktigt var min grej. Eller så var det gruppen jag gick med som inte var min grej. Jag får väl se. Nästa onsdag är det prova på.

Borta

Äh. Vem sörjer?


Telefon(o)tid

Jag blir så trött. Förra veckan när Karl var sjuk såg jag på Härrydas hemsida att de hade telefontid på BVC mellan 8 och 8.30. Men när man ringer hörs en röst som säger: Jämna veckor har vi följande telefontid... bla bla.... udda veckor... bla bla... Så vi sket i att uppsöka sjukvård. Karl blev bättre efter ett par dagar så det var väl ok.

Så i dag ska jag boka om en läkartid. Enligt kallelsen har de telefontid 8-12. Således ringer jag strax efter åtta. Inget svar och efter några signaler säger en röst att de har telefontid mellan 11 och 12. Suck.