Jag <3 Micael

Jag tror på riktigt att jag är kär i Micael Dahlén. (Dessutom utstrålar hela han intelligens, vilket alla som känner mig vet att jag finner oerhört sexigt.) Han tog något så luddigt som digital transformation och luddade till det ännu mer. Han gjorde dessutom detta iklädd svart och regnbåge; hur mycket bättre kan det bli? Mycket, visade det sig när han började prata om att dejta döda och att avlidna borde få ha kvar sina telefonnummer forever and ever. Det hela hjälpte mig troligtvis inte ett dugg i min professionella roll men jag som privatperson växte och gladdes åt denna föreläsning hela dagen (och kanske även lite i morgon om inget övertrumfar).

Trött på rött

Jag har i snart tre år haft samma hårfärg. Eller; jag har i snart tre år färgat med henna, vilket inte riktigt ger samma färg varje gång men ändå. Jag har varit nöjd. Men så började jag fundera. Tittade runt i de där gamla inspirationsmapparna och kontona jag följer. Och gick tillbaka och tittade på gamla bilder på hårfärger jag haft. Ok, det ljublåa saknar jag inte alls. Inte heller den raka luggen. Men det svarta slickade ihop med snygg eyeliner. Och det ultrablonda och glossiga läppar. Och det grå; glöm inte det stilrena grå! Kort sagt allt utom rött. Och vad har dessa färger gemensamt? Starka kemikalier och andra slitsamheter. Sånt jag försöker undvika. Men jag vill att du tittar riktigt noga på bilderna nedan. Inser du inte att jag har åtminstone lite rätt? Det rödbruna, urtvättade är väl ok för stunden men ...
 

Skör

Om man lägger ihop alla de där sakerna som inte är bra för mig, får man mig i precis det läge jag är nu (vi behöver inte gå in på vilka de är). Jag vill bara lite kort påtala att mitt inre har rämnat; det är det yttre skalet som håller ihop mig. Så om jag penetrerar nya hudflikar, färgar håret likt en My little pony eller syr på mig en korsett som gör att jag inte kan andas så gör jag det för att inte implodera. Jag är inte dryg och otrevlig, jag försöker bara låta bli att bryta ihop. 
 
(För den som har lite svårt att tackla det, finns en fin beskrivning av Robot hugs.)