Att hinna med

Nu börjar julstämningen (läs stressen) infinna sig. Helgen har försvunnit alldeles för fort i ett försök att hinna med så många julmarknader som möjligt. 
 
I går for vi till Röda Sten för att gå på designjulmarknad. Jag och Tyko släpptes av medan Peter tog med Karl till sitt jobb för lite beredskapsarbete. Det var en trevlig marknad med verkstad för den som kände för att pyssla och fika för den som kände för att äta. Om nu inte själva marknaden räckte till. Tyko var mest imponerad av utställningen som pågick; Vi finns, alltså syns vi. Enligt GP var det flera tuen besökare under helgen. Och det kan jag förstå; bra lokal, lätt att hitta och intressanta säljare. Till skillnad från á la London som var förra helgen på Pustervik. Där var förvisso intressanta säljare men det var alldeles för trångt för att man skulle vilja ta sig närmare för att faktiskt se, och köpa, något. 
 
När vi var klara på Röda Sten gick vi mot Chapmans torg. Vi tittade in i Majornas te och kaffe där vi köpte lite te och karameller, så där lagom juligt. Sedan tog vi vagnen till Redbergsplatsen. Där passerade vi ytterligare en tebutik, för vem kan motstå? Tyko var ganska nöjd: i Majorna fick han smaka på deras pepparkakor och vid Redbergsplatsen fick han en chokladpralin. Dessutom valde han nästan alla tesorter vi handlade. 
 
Vi hade ju inte direkt bråttom (Peter skulle ringa när han var klar på jobbet) så vi vandrade ner mot Olskrokstorget och gick in i lite butiker längs vägen. Vi var klädda för det halvkyliga vädret och vi var varken trötta eller hungriga så det var en behaglig tur på stan, helt enkelt. När Peter mötte upp oss åkte vi dessutom och handlade hamburgare och sushi så alla blev nöjda på den fronten med. 
 
Då jag egentligen inte fastnade för något på julmarknaden på Röda Sten, for vi på tur i dag med. Först till Kvarnbyn där det hölls designjulmarknad på Bruket. Barn och sambo tyckte att vattnet på utsidan var mer intressant. Jag hann dock köpa en snöflingereflex. 
 
Efter det for vi vidare till On Interiörs lagerutförsäljning i Frölunda. Det var rätt utplockat så det gick vi snabbt igenom. Peter var nog lite stressad då han ville titta på det tyska fartyget som låg i hamnen på besök. Strax efter ett var vi på plats i Frihamnen och kunde borda Braunschweig. Där var barn och jag mindre imponerade. Sen hem, äta mat och in i bilen igen för en tur till CityGross. En mindre rolig shopping. Men nu behövs det inte göras på ett tag i alla fall. 
 
Nu: sova. I morgon: föreläsning och färdigställa hemtentan. Ingen stress, jag lovar. 

Kommentarer
Postat av: sara

Fin blogg!

2013-12-02 @ 15:26:19
URL: http://saramobeerg.blogg.se



Postat av: ANNNAIZ

SV: Vad kul att du är med och tävlar! Vinnaren kommer kontaktas via mail om en vecka! Lycka till! :) Kram

2013-12-02 @ 20:09:07
URL: http://annnaiz.blogg.se/




Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...