Även lång lördag

Tempura roll. Bild från Wasabi sushibar.
 
I går var det tänkt att vi skulle ut och åka en sväng. Bara ett par ställen och sen hem och göra så lite som möjligt. 
Vi började med lite kompletteringshandling på Citygross i Borås. "Lite småsaker" för en sådär 1000 spänn. Efter det for vi vidare till Knalleland och Unibrands utförsäljning. Och visst hittade vi jacka till både Karl och mig! Vi är ungefär lika svåra att hitta kläder till, av olika anledningar men smak ligger nog till grund för oss båda.
Sedan trodde jag att vi skulle till Eko och lämna staden efter det. Men Peter ville till Hobbex för lite delar till radiostyrda bilen och till MediaMarkt för ett nytt tangentbord (som inte alls funkade när vi kom hem). Vi passerade Surplusbuy ett par gånger och till slut stannade vi till och gick så klart inte därifrån tomhänta. 
När vi väl var klara i Borås for vi mot Skene. Skene järn, Visko och Erikshjälpen. Efter det var vi alla lite kinkiga och hungriga. Vi for till Kinna och Wasabi sushibar med troligtvis bästa sushin jag ätit i Sverige. Om du är där: ät rainbow roll och förbered dig på total njutning. Eller tempura roll om du rullar åt det hållet.
Mätta och glada gjorde vi ett sista stopp på Netto och for sedan hem. Behöver jag säga att vi gjorde nästan ingenting alls när vi väl kommit hem? Och inte blev det någon påskmat heller. Om man inte räknar godisäggen som barnen letade reda på i trädgården efter skymning. Lagom påsk helt enkelt.

Kommentarer

Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...