Utflykt

Nu är vi hemma från dagens utflykter. Vi var precis hos min bror och grillade. Lagom avancerat. Karl fick för sig att äta något olämpligt löv och kaskadkräktes lite lagom på alla sina kläder. Tur att man har ombyte med sig. Tyvärr borde man kanske även ha ombyte till sig själv med.

Vi började dagen med att åka till Kåhögs gård och titta på korna som släpptes ut på bete. Bror och sambo och Camilla med hund var där med. Men det kändes lite överreklamerat. Arla bjöd på mjölk och bulle men bullarna var slut då folk bara dykt upp och inte anmält sig innan. Och korna skuttade inte alls så mycket som jag trodde att de skulle göra. Men några bilder tog Peter på dem ändå. Lite bilder till Karls scrap book.

Någon visning gick vi aldrig på. Det hanns inte med för Peter hade fått för sig att vi skulle titta på bil. Vilket vi gjorde efter vårruset. En blå C5. Verkar väl vettig. Vi har betänketid till i morgon. Och nog är det ett bra pris och en bil som nog passar oss. Alternativet är väl en dubbelt så dyr V70...

Efter biltittandet var vi på Saigon Cash. Det var intressant, minst sagt. Jag tycker ju att det är underligt och lite utrikeskänsla över Stallarna vid Kviberg. Här var det Asien direkt. Många spännande produkter men då jag dels inte riktigt vet vad det är i dem och dels hur man använder dem kan jag inte bara köpa på måfå. Peter köpte en del läskiga saker. Bland annat glass. Kokosglassen testade vi till grillandet. Svensk kokosglass kan slänga sig i väggen; det hör var riktig kokos! I och för sig är den gjord på ren kokos. Så det är ju bra för veganer! Dagens tips mao: vill man slippa trist tofuglass; köp thailänsk kokosglass!

Kommentarer

Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...