Bak(is)dag

Nu har det bakats kakor. I morgon kommer mor över på kalaskaffe då Peter fyller år. Inget avancerat, bara kaffe och kaka. Så jag har bakat enligt följande:

Sega chokladrutor

- 100 g smör el margarin
- 2 ägg
 - 3 dl strösocker
- 1 ½ dl vetemjöl
- 4 msk kakao
- 1½ tsk vaniljsocker
- 2 tsk bakpulver

Smörj och bröa en ugnsform med måtten 20x25 cm.  Smält smöret på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Blanda mjölet med kakao, vaniljsocker och bakpulver. Rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten. Häll smeten i formen och grädda 35 minuer i 150°.


I dag har varit en ambitiös dag för övrigt, trots drinkande till Melodifestivalen i går. Vi var till Jysk (hittade en köksduk) och sen till K-rauta. Så nu har vi takfärg till både syrum (som är färdigmålat fö), bibliotek och kontor. Dessutom ett telefonjack i Renovaserien. Det är bara takkontakter och datorkontakt som fattas. Och golvet vi tittade på i går blir det nog. Vid ett senare tillfälle. Men gå in och kika på Black oak på K-rautas hemsida. Visst blir det bra?

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Tassar förbi o tipsar dig som redan är med o tävlar hos mig (jätteskoj) att jag precis dratt i gång ännu en spännande tävling:



http://uj76.blogspot.com/2009/02/dax-for-tavling-igen.html



Kika gärna in =)

2009-02-08 @ 22:54:07
URL: http://uj76.blogspot.com



Postat av: Sandra

Åh det lät mumsigt. Jag knycker ditt recept. Ska försöka mig på att baka dem imorgon.

2009-02-09 @ 01:40:16
URL: http://munkakvarn.blogg.se/




Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...