På bättringsväg

Nu får man anse sig tillräckligt frisk. Jag är fruktansvärt uttråkad av att bara gå hemma. Och nu blir jag ju inte trött av att gå i trappan längre heller. Det blev jag i går; efter att ha burit upp Karl till sitt rum var jag helt slut. Att plocka undan en massa leksaker var inte att tala om heller. Men i dag har lite av energin återkommit. Så när Peter kommer hem med Karl ska det bakas saffranshjärtan.

Helgens plander då? Jo, på lördag är det ju dags för Melodifestivalen. Men Peter är fortfarande sjuk så det blir nog inget besök av Danilla. åledes inget födelsedagskalas för Peters del heller. Han hoppas på att vara tillräckligt frisk i morgon dock så han kan åka på en väns begravning. Men vi får väl se.

Efter jobbet på lördag ska vi eventuellt till diverse byggvaruhus och shoppa golv och frigolit. För vi har tittat på Arga snickaren och blivit inspirerade att ta tag i vårt byggande. Och golvet är lättare att börja med än att slipa de gamla listerna. Så är det nån som är sugen på att skrapa och slipa lister är ni välkomna; sitter ni ute i garaget så minimerar ni risken att smittas av influensa.

Således ser planen för syrummet ut följande:
  • Lägga golv (såg ett bra laminat häromdan för 99 spänn/kvadraten)
  • Sätta lister i tak och golv och dörrfoder (dvs slipa lacken av de gamla och måla dem vita)
  • Skruva fast hyllan
  • Bygga klippbord
  • Se över skrivbordet, kanske skaffa ny skiva från Ikea (om den inte är för liten för två maskiner)
Sen är det givetvis standardplocket med eventuell matta, tavlor som ska upp, provdockorna som ska ställas upp, spegeln som ska placeras osv osv. Men snart... Då ska det sys köksgardiner, Karl-kläder och festblåsor. Och om ett par veckor börjar sykursen med; hade varit kul att kunna sy tills dess.

Kommentarer

Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...