Mycket att göra

Det kliar fortfarande i kroppen. Så just nu har jag fler saker jag gör än vad jag hinner med. Egentligen. Jag stickar en filt, jag syr en kjol, jag gör en bok, jag gör en brosch... Efter senaste inlägget satt jag i syrummet till två på natten. Men jag blev klar med mina byxor i alla fall. Som jag har suckat över varenda gång jag tagit på mig dem och tänkt att de borde fixas till. Fixat! Vilken dag som helst visar jag mina alster.

Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Hej! Nu var det länge sen jag testade Chrome-lacket från Stargazer. Har inte det från Maybelline, tyvärr! På bilderna ser jag ingen större skillnad mer än att Stargazer är ljusare (?) och kan vara tråkig att applicera. Håller med henne, Chrome-lack sitter dåligt. Gissar även att Stargazer är billigast. Har du testat nåt av dem?

2010-12-13 @ 16:59:14
URL: http://lillasystersnaglar.blogg.se/



Postat av: Lillasyster

Kör hårt och köp det! :D Det går alltid att testa (:

2010-12-13 @ 17:34:38
URL: http://lillasystersnaglar.blogg.se/



Postat av: Carolina - Årets Julkalender är i full gång, finfina priser VARJE dag!

Hej!

Jag vill passa på att önska en trevlig Lucia och samtidigt tipsa om årets julkalender som pågår för fullt, just idag kan man tävla om DAGENS lucka som innehåller ett fint pris från Barntavlor.se, dessutom pågår 3 stycken julklappsregn där EC Design (klockor), Sagoboxen.se och Little Fairies sponsrar. Dessutom så sponsrar WILLVIN 3:e adventutlottningen, där kan man vinna en VALFRI skötväska - inte illa, eller hur?! ;-) Kika gärna in och var med (om du inte redan deltar). :-) Kram Carolina

2010-12-13 @ 17:48:32
URL: http://carolina1979.se




Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...