Trettonhelgen

I går kom vi till slut iväg till Brastad. Egentligen skulle vi åkt upp i onsdags men då blev vi stoppade av vädret. Men vi hann komma till Partille i alla fall så barnen lämnades hos min mor medan vi åkte till mitt jobb och socialiserade lite. Tillbaks till min mor och hämta Tyko; Karl skulle stanna kvar. Fyra dagar, sa han. Så vi åkte hem och chillade.

I torsdags åkte vi till Sätila och fru Faluns föräldrar. Ja, familjen Falun var där med. Inte för att Tyko verkade uppskatta deras son men det är klart; han kanske föredrar små flickor före stora pojkar. I den åldern handlar det om vem som vinner när man lägger sig på den andre.

Efter trevlig fika åkte vi hem igen. Peter tömde en halv bib och somnade på soffan. Jag valde sängen.

Så i går for vi till Brastad. Lämna Tyko hos min mor återigen och iväg. Väglaget var rätt ok men ju högre upp man kom desto isigare blev det. Och vi som förmodligen bara skulle ha ett akvarium och ett par böcker åkte hem med fullastad bil. Fråga mig inte vad den innehåller för det vet jag knappt. Inget särskilt egentligen men mycket plats tar det.

Tillbaks till min mor där vi åt pizza från Ibbes. Tyko med oss hem igen och Karl skulle stanna kvar. Fyra dagar hade ännu inte gått ju. Fast nog ville han med lite när vi tog på oss ytterkläderna.

I dag har vi mycket lite på agendan. Försöka tillfriskna tror jag mest; hela familjen snörvlar och Disney on ice som är inplanerat i morgon är i farozonen.

Kommentarer

Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...