Morgon

Egentligen borde jag väcka det lilla barnet och göra honom redo för dagen. Egentligen borde jag se till att det större barnet som faktiskt är självgående gör sig redo för dagen. Egentligen borde jag äta en stadig frukost och förbereda en vettig lunch.

Fördel: jag vet i alla fall vad jag borde.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja, lite självinsikt skadar ju inte...

2012-04-11 @ 14:02:02
URL: http://www.chamomilla.sePostat av: MissRetro

Hej.Vi har nu en tävling endast för personer med bloggar.

Förutom att två personer som lämnar ett meddelande på vår Facebook-sida vinner, så kommer även de 2 bloggar som har flest deltagande besökare vinna.

Så skicka så mycket besökare ni bara kan!!För att deltaga så lägg in följande bild:http://missretro.se/bloggtavling.jpgFöljande text under bilden:

*****************************************************

Jag är med och tävlar på MissRetro.se som säljer snygga <a href="http://missretro.se">Rockabillykläder</a>, <a href="http://missretro.se/12-klanningar">50-talsklänningar</a> och snygga vidda <a href="http://missretro.se/13-tyllkjolar"> tyllkjolar</a>.För att vara med att tävla:

1. Gilla vår <a href="http://www.facebook.com/missretro.se">Facebooksida</a>

2. SKriv ett inlägg på vår vägg med vilken blogg du kom ifrån.

3. FÄRDIG!Vi ger ut totalt 1000kr i presentkort i pris. 250kr till två som har deltagit i tävlingen genom att kommentera. Och 250kr till de två bloggar som har flest deltagande besökare.Tävlingen avslutas den 31e April.

Vinnaren kommer annonseras på våran Facebooksida, och direkt till dem bloggarna som besökarna kom från.

*****************************************************Har du funderingerar så är du välkommen att höra av dig till info@missretro.seDavid & Johanna2012-04-11 @ 22:10:15
URL: http://missretro.se
Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...