Sökes: erfarenhet av cykelvagn

Att det ska vara så svårt att frakta sina barn utan bil!

Jag har i alla fall kommit fram till att det smartaste är cykelvagn. Men då är dilemmat om det ska vara standard cykelvagn eller om det ska vara en joggervariant.

En jogger är ungefär fem kilo tyngre än en standard. I alla fall i den prisklassen jag tittar. Och jag ska bara fram och tillbaks till dagmamman med den så det behöver inte vara nån Croozer eller Nordic Cab.

Det hade varit smidigt om en jogger ersatte barnvagnen. Men hur enkelt är det att fälla ihop en jogger och slänga in den i bilen t ex? Och hur stor plats tar den? Vi var på Coop och tittade på deras men blev inte klokare av det.

Det dumma är egentligen att vi redan har en cykelvagn modell standard. Den behöver dock ett nytt hjul och såvida man inte beställer från tyska Ebay är 20" hjul snordyra. Komplett är det nästan vad en ny kostar. I alla fall om man jämför med den XXL hade. Ja, hade. Den är givetvis slut. Annars hade 799:- passat ypperligt.

Senast fredag åker vi annars till Jula och köper deras variant.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Men varför köper ni inte från eBay.de då? Daniel och jag gör det (ofta) :)

2011-07-06 @ 22:24:20
URL: http://www.chamomilla.sePostat av: Mari

Det är för krångligt. Sen är den lite rostig och så fattas en sprint. Jag kollade även efter nya vagnar därifrån men de kostar som i Sverige.Eller så får du tillbaka vagnen och så kan NI beställa från Tyskland. ;)

2011-07-06 @ 23:00:07
URL: http://marzipanart.blogg.se/Postat av: Camilla

:) Säg inte så jag har ju precis rustat hela familjen med cykelsitsar (en kiss och en sleepy) men en vagn hade ju vart käckt ;)Förresten, vilken tröjstorlek har Tyko nu för tiden?

2011-07-07 @ 00:24:37
URL: http://www.chamomilla.sePostat av: Mari

Varför två sitsar? Är väl lättare att bara flytta över den? Och en vagn är alltid bra att ha. ;)Tyko har väl i dagsläget 92 men del sitter som korvskinn och andra drunknar han i. Jag gladde mig i går när vi var på Coop att de hade bodies i 98 och plockade på mig en i varje färg.

2011-07-07 @ 07:35:31
URL: http://marzipanart.blogg.se/Postat av: Camilla

Två sitsar = I för oss här hemma (Sleepy) och en för mormor (Kiss)

2011-07-07 @ 12:20:27
URL: http://www.chamomilla.se
Har du något att tillägga?

Namn:
VIP

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...